Volg een van onze online zelfgeleide trainingen over vlaggenprotocol, placeren, het managen van een delegatiebezoek op hoog niveau, internationale (ministeriële) conferenties en nog veel meer.

Deze modules zijn ontwikkeld door ons team van top protocolexperts en zijn gebaseerd op jarenlange academische en praktische ervaring.These trainings in English.

Dé protocolexpert van Nederland


Het Protocolbureau is opgericht door studenten van de Hotelschool The Hague in 1996 ter gelegenheid van de uitreiking van de Franklin D. Roosevelt Four Freedoms Awards aan Zijne Majesteit de Koning van Spanje. De toenmalige ceremoniemeester van Hare Majesteit Koningin Beatrix bereidde ons daarop voor met een lezing over protocol. Later schakelde hij het Protocolbureau in op de Koninklijke Huwelijken en Staatsbegrafenissen en het Protocolbureau werd dé protocolexpert van Nederland.

Gebaseerd in Nederland, werkzaam over de hele wereld

Protocolbureau werkt voor verschillende Europese en Midden-Oosterse huishoudens van koninklijke families, ministeries van buitenlandse zaken, diplomatieke scholen, culturele en charitatieve instellingen, internationale organisaties (VN, AU, EU), evenementen in de wereld van de internationale sport, prijsuitreikingen en top-level corporate netwerkbijeenkomsten.Volg een van onze trainingen in Brussel, Doha of Den Haag

Vind hier meer informatie